Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Véget ért a B csoportos női Európa Bajnokság Zánkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageVéget ért a B csoportos női Európa Bajnokság Zánkán. A csoportmérkőzések eredményei: Magyarország - Szerbia 31 - 5./ 10 - 5/, Magyarország - Szlovénia 36 - 0. /12 - 0., Magyarország - Litvánia 24 - 5. /17 - 0., Magyarország - Dánia 26 - 10., Magyarország - Lengyelország 10 - 12./ 5 - 0/. Valamint: Magyarország - Grúzia a III. helyér. 7 - 26. /0 - 14/. A Végeredmény: 1. Lengyelország, 2. Dánia, 3. Grúzia, 4. Magyarország, 5. Litvánia, 5. Szerbia, 7. Luxemburg, 8. Regional Selekt (Magyar B válogatott), 9. Bosznia, 10. Szlovénia.

Tovább...
 
Erőtől és elszántságtól duzzadóan bunyózott Ács László a kempo ob-n Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageMiután Ács László meccs nélkül maradt a május 28-án rendezett New Generation - V. Profi Kempo Gálán, a székesfehérvári amatőr világbajnok erőtől és elszántságtól duzzadóan készült az egy héttel későbbi, Kecskeméten tartott Zen Bu Kan Kempo Felnőtt Országos Bajnokságra.

Tovább...
 
Lipták: "Szenzációs érzés volt gólt szerezni a válogatottban" Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. június 09.

ImageA Videoton védőjének góljával szerzett vezetést a magyar válogatott a San Marino elleni Eb-selejtezőn. Lipi a lefújást követően nyilatkozott a Vidi sajtósának.

Tovább...
 
A dunántúl nyugdíjas senior-jait várták az úszóversenyre Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 09.

ImageA Nyugdíjas Szervezetek „Életet az Éveknek” Fejér Megyei Szövetsége immár második alkalommal rendezi meg a Dunántúli Nyugdíjas „Senior” Úszóversenyt. A programra a mai napon kerül sor Székesfehérváron, az uszodában. A verseny fő támogatója Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, védnöke pedig Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere.

Tovább...
 
Vidi-gólok - ki, mikor, honnan, hogyan? Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. június 08.

ImageA 2010-11-es szezon befejeztével részletesen megvizsgáltuk mind az 59 Vidi-gólt. Statisztikánkból megtudhatja például azt is, hogy melyik két játékosunk tudott ballal, jobbal és fejjel is gólt szerezni. - Sok érdekességet megtudhatunk, ha alaposan szemügyre vesszük csapatunk szezonbeli találatait. Az első legérdekesebb adat, hogy csupán két játékosunk tudott gólt szerezni jobbal, ballal és fejjel is a szezonban. Az egyik természetesen a gólkirályunk, André Alves, míg a másik Vidi-játékos, aki mindkét lábával és fejjel is gólt szerzett, Polonkai Attila.

Tovább...
 
Szolnoki gólt szerzett az Eb-selejtezőn Nyomtatás E-mail
Írta: Wéninger Ákos   
2011. június 07.

ImageHétfőn, a kora délutáni órákban megérkezett az U19-es magyar válogatott Törökországból. Izing Martinék három mérkőzést játszottak 10 nap alatt, az Eb-selejtező elitkörében. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a németek ellen 3-0-ra kaptunk ki, ezt követően a házigazda törökök 6-1-re ütöttek ki bennünket. Az utolsó - Macedónia elleni - mérkőzésen a srácok mindent beleadtak, és végül győzelemmel búcsúztak az Eb-selejtező elitkörétől.

Tovább...
 
Sportsikerekben bővelkedő tanévet zár a Tóvárosi Általános Iskola Nyomtatás E-mail
Írta: Stettler Zsuzsanna   
2011. június 07.

Image14 országos, 3 területi és 23 megyei döntőn való részvétel. - Röviden így vonható meg a Tóvárosi Általános Iskolába járó diákok versenyteljesítménye a lassan lezáruló tanévben. Az országos diákolimpián és egyéb sportos megmérettetéseken szerzett eredményeket pénteken, az iskola diáksport egyesületének tanévzáróján összegezték.

Tovább...
 
Megérkezett Fehérvárra Paulo Sousa és két segítője Nyomtatás E-mail
Írta: Kopa Rajmund   
2011. június 06.

ImageVasárnap délután érkezett meg Fehérvárra a szakmai stáb három tagja. Már ismerősként jött a városba Ignacio "Nacho" Torreno Jarabo, hiszen ő a múlt heti pályabejáráson és sajtótájékoztatón is segédkezett Sousának. Akkor mindent jegyzetelt és fényképezett, alaposan feltérképezték a klubot és a lehetőségeket, és nem titok, Nacho különösen el volt ragadtatva a Puskás Akadémia felszereltségétől. A korábban az Espanyolnál dolgozó szakember egy hét törökországi nyaralás és egy tegnapi barcelonai búcsúmeccs után, nagy lelkesedéssel és izgalommal várja a hétfőn kezdődő kemény munkát.

Tovább...
 
Noémi és Nóri az István Királyban Nyomtatás E-mail
Írta: Alcoa FKC   
2011. június 06.

ImageA székesfehérvári István Király Általános Iskola egészségnapján Lelkes Noémi és Németh Nóri személyében az Alcoa FKC RightPhone játékosai népszerűsítették a kézilabdát – és ezen keresztül az egészséges életmódot. A klub két saját nevelésű játékosa nagy sikert aratott, és remélhetőleg új rajongókat is szereztek a sportágnak.

Tovább...
 
Rugby Európa Bajnokságot rendeznek Zánkán Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 03.

ImageNői hetes rugby "B" csoportos Európa Bajnokságot rendeznek a hétvégén Zánkán, az Ifjúsági tábor stadionjában. A mérkőzések szombaton és vasárnap 9 órakor kezdődnek. Első nap csoportmérkőzéseket láthat majd a közönség, vasárnap pedig elődöntőkkel, döntővel folytatódik a küzdelem.

Tovább...
 
Második helyen végeztek a fehérvári gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2011. június 03.

ImageMásodik helyen végeztek a fehérvári gyerekek a dunaújvárosi gyermek röplabda tornán. - Tomanóczy Tibor, magyar válogatott és többszörös bajnok röplabdázó meghívására Dunaújvárosban vendégszerepelt egy villámtorna erejéig a székesfehérvári Felsővárosi Általános Iskola gyermek korosztályú (13-14 évesek) röplabda csapata.

Tovább...
 
<< Első < Előző 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5105 - 5115 / 7426